"Gemakkelijk, gezond en smaakvol"

dagelijks vers

Dagelijks verse ingrediŽnten zorgen voor een hoogwaardig product, waarbij het gezondheidsaspect van grote waarde is. De kant-en-klare-maaltijden worden elke dag bereid in de steamer. Uitsluitend verse ingrediŽnten zorgen voor een perfect eindproduct, waarbij gezondheid, kwaliteit en smaak centraal staat. Gewoon dagelijks vers met behoud van smaak en vitamines, zonder toevoeging van conserveringsmiddelen of andere conserverings- technieken. De kant-en-klare maaltijden zijn heel populair en worden veel verkocht. We hebben een heel gevarieerd aanbod!
Bacterievrij

Alle maaltijden worden volgens het h.a.c.c.p. gemaakt. Dat betekent dat alle maaltijden uit de steamer gelijk terug gekoeld worden in de terugkoeler binnen anderhalf uur beneden de 7įC om de bacteriŽn tegen te gaan. Daarna wordt het ingepakt en in de koeling in de winkel gedaan.

Ook bij- of naGerechten

Bij- of nagerechten hebben wij ook volop in ons assortiment. Hierbij valt te denken aan: gekookte stoofpeertjes, verse soepen, verschillende smaken kwark, gekookte rabarber (in het seizoen) en gesneden fruit
varianten.
Producten > Kant-en-klare-maaltijden

naar boven ^