"Wij helpen u graag aan smaakvoller, gezonder en gevarieerder eten"

Het is een logisch gevolg dat onze passie voor smaakvoller, gezonder en gevarieerder eten leidt tot het aanbieden van groenten en fruit. Ons vak gaat echter veel verder. Wij kunnen u namelijk alles vertellen over onze verse, mooie en lekkere producten. Zo willen wij u bijvoorbeeld graag adviseren bij het maken van hoofdgerechten, tussendoortjes of toetjes. Dat doen wij in de winkel, maar dat ziet u (in de vorm van nieuws & tips) ook terug op onze website.

De smaak druipt er van af

Bij De Groentemannen weet u één ding zeker, de smaak druipt van al onze producten af. Zo liggen de sinaasappels pas in de winkel op het moment dat wij overtuigd zijn van de smaak. Is de oogst sinaasappels iets minder zoet dan wij gewend zijn, dan zullen we u dat in alle eerlijkheid vertellen. Eerlijk en betrouwbaar, dat is waar het bij gemak immers werkelijk omdraait. Heeft het u niet gesmaakt? Twijfel dan niet en kom het bij ons melden, dan zorgen wij dat u alsnog met een goede smaak uit onze winkel vertrekt.

Uw persoonlijke voedingsadviseur

Naast ons brede assortiment bieden wij u iets dat in veel winkels minder belangrijk wordt gevonden: aandacht en advies. Zie ons als uw persoonlijke voedingsadviseur.

Wilt u de meloen nu óf over drie dagen eten? Dan vertellen wij u graag welk fruit 'ready to eat' is of nog een paar dagen moet rijpen. Voelt u zich verkouden of grieperig? Wij hebben altijd het juiste 'medicijn' in huis. Advies en persoonlijke aandacht zijn bij ons heel normaal. Voor advies (op maat) kunt u altijd bij ons terecht, maar houd ook onze tips & smaakvolle gerechten in de gaten.


Onze winkel

naar boven ^