"Onze kwaliteit is niet te beschrijven, maar wel te proeven!"

Super kwaliteit, lekker en vooral vers. Allemaal basiswaarden die u van ons assortiment aardappelen, groente en fruit kunt verwachten. Door onze jarenlange ervaring zijn wij immers in staat om iedere dag de meest verse en lekkerste producten in te kopen via verschillende groothandelaren. 


Smaak is doorslaggevend

Als de seizoenen goed zijn komen de producten vooral uit eigen land. Wij willen u echter graag het gehele jaar door alle producten aanbieden, waardoor ook in het buitenland gewinkeld wordt. Waar de producten ook vandaan komen, de smaak zal altijd goed zijn! 


Acceptabele prijs

Zo vullen wij iedere dag onze winkel met een keur aan eersteklas kwaliteitsproducten. Hierbij proberen we een zeer divers assortiment te hanteren voor een acceptabele prijs.
Primeurs

Ook primeurs proberen wij altijd voor u te scoren. Zo zullen wij altijd als een van de eersten de Hollandse aardbei aanbieden. En wat dacht u van raapsteeltjes, postelein of die overheerlijke asperges? De asperges kunnen wij trouwens gratis voor u schillen en verpakken in gepatenteerde verpakking. Hierdoor kunt u ze, zonder kwaliteitsverlies, vier dagen in de koelkast bewaren!


Kwaliteit proeft u!

Kom bij ons proeven en laat u overtuigen door ons positieve kwaliteitsverschil ten opzichte van andere winkels. Kwaliteit is namelijk niet te beschrijven, maar wel te proeven!

Producten > Reguliere assortiment

naar boven ^