Specialist voor de horeca Vandaag geplukt, morgen op bord
We hebben veel ervaring in de horeca opgebouwd. Dagelijks leveren we onze verse en gekoelde producten aan hotels en restaurants in de regio. Het doel: vandaag geplukte producten de volgende dag op het bord van jouw gasten krijgen.
-
Altijd Vers
-
Altijd Gevarieerd
-
Altijd Smaakvol
HACCP Gecertificeerd in groente- en fruitverwerking
HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points. Bij het verwerken van voedingsmiddelen kunnen er dingen misgaan, wat de veiligheid van jouw eten in gevaar brengt.
Voedselveiligheidsplan
Daarom zijn alle bedrijven die voedsel produceren of verwerken verplicht om een voedselveiligheidsplan te schrijven. Een Europees goedgekeurd HACCP-plan levert het HACCP-certificaat op.
De Groentemannen beschikken over dit certificaat, omdat we alle maaltijden uit de steamer gelijk koelen in onze terugkoeler. Zo brengen we de temperatuur binnen anderhalf uur beneden de 7°C om bacteriën tegen te gaan. Meteen daarna pakken we de maaltijden in en leggen we ze in de koeling in de winkel. Zo zorgen we ervoor dat je lekker veilig kunt eten.
Download ons certificaatVandaag besteld, vandaag in de keuken
- Vers
- Gevarieerd
- Smaakvol
- Gezond