Werkfruit Gaan met die banaan!

Hogere concentratie, betere prestaties, extra vitaliteit en meer sfeer op de werkvloer. Of je nou werkgever of werknemer bent: die werkvruchten willen jullie toch allebei plukken? Met werkfruit bieden we jouw bedrijf graag de helpende hand! Gáán dus met die banaan (appel, peer, kiwi, mandarijn en sinaasappel)!

Welke werkvruchten jij plukt?

  • Hogere concentratie
  • Betere prestaties
  • Extra vitaliteit
  • Meer sfeer
De Groentemannen

Waarom werkfruit? Maakt prioriteit van vitaliteit!

Volgens landelijke cijfers eet maar 26% van jouw mannelijke en 32% van je vrouwelijke collega’s dagelijks fruit. De rest komt niet aan de dagelijks benodigde vitamines en fruitvezels. Het gevolg? Lagere concentratie, slechtere prestaties, afnemende vitaliteit en minder sfeer. Voorkom het en maak met werkfruit prioriteit van vitaliteit.

De Groentemannen

Wanneer werkfruit? Dagelijks een portie arbeidsvitaminen!

Aan het begin van elke week komen we bij je langs met een schaal boordevol vers fruit. Afhankelijk van het aantal medewerkers bepalen we in overleg de hoeveelheid voor een hele week. En waar nodig vullen we één of twee keer per week aan. Zo maken we met een dagelijkse portie arbeidsvitaminen werkfruit echt onderdeel van jullie bedrijf.

De Groentemannen

Waar werkfruit? Op een plek om van te watertanden!

We helpen jullie om de aanwezigheid van vers fruit zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen. Samen zorgen we ervoor dat onze fruitschalen goed zichtbaar zijn op de werkvloer en op een plaats liggen, waar het fruit voor het grijpen is. Met een aantrekkelijke presentatie creëren we een plek om van te watertanden.

De Groentemannen

Welk werkfruit? Elk seizoen een eigen smaak!

Ons werkfruit bestaat uit de allerbeste kwaliteit appelen, kiwi’s, handperen, bananen, mandarijnen en sinaasappelen. Deze vullen we aan met heerlijk seizoenfruit zoals aardbeien, perziken, nectarines, pruimen en druiven. Zo variëren we met het lekkerste wat het seizoen te bieden heeft.

De Groentemannen

“Het werkfruit heeft bij ons letterlijk en figuurlijk de plek van de snoeppot ingenomen.” Willem-Jan Bonsink, Aquaservice-directeur

Ook de werkvruchten plukken? Bestel jouw werkfruitschaal met korting!

Is de eerste fruitschaal in de smaak gevallen, maar twijfel je nog? Je mag de volgende schaal met 20% korting bij ons bestellen. Ervaar de gehele beleving van eerste bestelling tot herhaalaankoop.

  • Gratis bezorging*
  • 100% vers
  • Variatie per seizoen!
  • Dagelijks opzegbaar!

*In Zwartsluis, Hasselt, Meppel, Hasselt, Beltschutsloot, Genemuiden Wanneperveen en Giethoorn

Bel 038 - 386 68 79
Mail info@de-groentemannen.nl
De Groentemannen
Het vers(t) dichtbij
cross filter half-arrow menu-dropdown plus facebook instagram linkedin twitter youtube