Over De Groentemannen Verser, smaakvoller, gezonder, gevarieerder

Het klinkt misschien wat vreemd uit onze mond, maar onze drive zit niet in het alledaags verkopen van groenten en fruit. Waar ons hart dan wel sneller van klopt? Je helpen om verser, smaakvoller, gezonder en gevarieerder te eten.

De Groentemannen pepers

Historie Al vijftig jaar passie!

Onze passie voor smaakvoller, gezonder en gevarieerder eten bestaat al vijftig jaar! Een periode waarin we ons ontwikkelden van groente- en fruit venter in de straten van Zwartsluis tot beste groenteman van Nederland.

Voel vijftig jaar passie
De Groentemannen
De Groentemannen

Groenteman met Ster Kroon op het werk

Sinds 2016 organiseert de brancheorganisatie AGF Detailhandel Nederland (ADN) de verkiezing Groenteman met Ster. Deelname aan deze verkiezing is elk jaar weer een uitdaging. Een mooi toetsmoment om te kijken hoe we er kwalitatief voor staan ten opzichte van onze collega’s. Tot nu toe slepen we elk jaar weer de maximale drie sterren binnen.

Ervaar onze verkiezing
De Groentemannen
De Groentemannen

Spaarsysteem Piggy Een pas en app voor meerdere winkels

Niet langer een portemonnee vol spaarpasjes. Dat is het voordeel van Piggy. Met meerdere winkeliers uit Zwartsluis hebben we ons aangesloten bij dit spaarsysteem. Zo spaar je met een pas of app jouw punten in verschillende winkels bij elkaar.

Spaar mee met Piggy
De Groentemannen
De Groentemannen
Het vers(t) dichtbij
cross filter half-arrow menu-dropdown plus facebook instagram linkedin twitter youtube