Verse & smaakvolle recepten Inspiratie voor in de keuken

Ons hart gaat sneller kloppen van verser, smaakvoller, gezonder en gevarieerder eten. Om jou daar ook deelgenoot van te maken bieden we wekelijks een heerlijk recept aan die zorgvuldig is samengesteld door De Bigondier. Eet smakelijk!

Roodlof salade met peer, appel en rib-eye

Roodlof salade met peer, appel en rib-eye

De eerste lente zonnestralen zijn alweer aanwezig. Nu al genoeg redenen om deze week een heerlijke salade te maken. Perfect voor een lunch of een wat...

Rode bieten spaghetti met geitenkaas, Shiitake, gekarameliseerde peer en spekjes.

Rode bieten spaghetti met geitenkaas, Shiitake, gekarameliseerde peer en spekjes.

Dit gerecht is oprecht een lust voor het oog. De roodgekleurde spaghetti, door de rode bietensaus, maakt dit gerecht direct extra chique. En dat terwi...

Paddestoelenlasagne

Paddestoelenlasagne

Wie lust er een overheerlijke lasagne nu niet?! Deze week gaan we aan de slag met deze fantastische paddenstoelenlasagne. Je leest het goed hoor! Even...

Hutspot 2.0

Hutspot 2.0

Van iets van toen, iets van nu maken, is de uitdaging geweest van deze week. De onderdelen van de klassieke hutspot zijn los van elkaar in een nieuw j...

Oosterse dadelcake met koffie en pecannoten

Oosterse dadelcake met koffie en pecannoten

Deze week wordt er een recept gemaakt met dadels. Een heerlijke zoete steenvrucht met voldoende vitamine B6, magnesium en kalium. Deze smaakvolle cake...

Hete bliksem 2.0 met gegrilde roodlof, bacon pecan jam en bavette

Hete bliksem 2.0 met gegrilde roodlof, bacon pecan jam en bavette

Een echte oud-Hollandse klassieker staat deze week op het menu, namelijk: 'Hete Bliksem'. Iets van vroeger moderniseren is hele een leuke uitdaging. O...

Lychee panna cotta met bastogne kruimel en verse mango

Lychee panna cotta met bastogne kruimel en verse mango

We kunnen er nog heel even van genieten, maar het seizoen zit er helaas bijna op. Lychee is een vrucht die niet door iedereen wordt gegeten of gebruik...

Knolselderij rosti met buikspek en Salsa Verde

Knolselderij rosti met buikspek en Salsa Verde

Knolselderij is een groente wat de meeste mensen kennen in de ertwensoep. Het is ook echt een vergeten winterse groente waar je ontzettend veel mee ka...

Gevulde portobello met varkenshaas, groene pesto olie en Serrano ham krokantje

Gevulde portobello met varkenshaas, groene pesto olie en Serrano ham krokantje

Speciaal voor kerst zetten we nog gauw deze heerlijke inspiratie voor je klaar. Een super smaakvolle gevulde portobello in combinatie met de echte ker...

De Groentemannen citroen sinaasappel