Wie jarig is trakteert Speciale jubileumactie: Grabbel & win

Vanaf maandag 28 januari as. vieren wij dat Dick en Jannie de Lange 50 jaar geleden hun groentezaak in Zwartsluis openden. Als opvolgers van hun (schoon)ouders laten wij - Jacco de Lange en Wout Timmerman - die mijlpaal niet ongemerkt voorbijgaan. Van 28 januari t/m 9 februari houden we een speciale jubileumactie rond het Gouden jubileum.

Twee weken lang staat er in onze winkel een grabbelton. Deze is gevuld met 400 balletjes; 394 witte, vijf groene en één gouden. Iedere klant mag na afrekening van zijn of haar versproducten een greep in de ton doen. Levert jouw graai een wit balletje op, dan krijg je een gratis stuk fruit. Als je een groen balletje trekt, neem je een groente- en fruitpakket ter waarde van 50,- euro mee naar huis. Met de hoofdprijs van een diner voor twee Bij Frank ga je aan de haal wanneer jij het gouden balletje tevoorschijn tovert.

Als oprichters van de groente- en fruitzaak zullen Dick en Jannie ons extra ondersteunen in onze winkel aan de Baanstraat 1 tijdens de jubileumweken. Kom dus gerust langs voor een persoonlijke felicitatie. We kijken uit naar je komst en laten je met de prijzenslag graag meedelen in de feestvreugde.

De Groentemannen
De Groentemannen
Verser, smaakvoller, gezonder, gevarieerder
cross filter half-arrow menu-dropdown plus facebook instagram linkedin twitter youtube