HO HO HO, KERSTINKOPEN DOE JE 'ON THE GO'!

Genieten, gezelligheid en vooral lekker (veel) eten! De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent maar één ding: ‘verzinnen wat er dit jaar op tafel komt’. De Groentemannen maken het extra makkelijk dit jaar. Zo vind je ontzettend veel kant-en-klare gerechten, unieke kruiden en bijzondere ingrediënten in onze schappen. Vind je het prettiger om je producten online te bestellen? Dan is dit natuurlijk altijd mogelijk via onze webshop! Zo doe jij veilig vanaf de bank jouw kerstinkopen.

Een soepje vooraf?

Ook dit jaar hebben we weer een heel assortiment aan verse smaakvolle soepjes. Ideaal om te serveren als voorgerecht. En heel handig: je kunt onze soep(potten) extra lang bewaren. Heb je dus iets teveel ingekocht? Dan geniet je hier een laten moment nóg een keer van. Benieuwd naar alle smaken? Kijk dan eens in onze webshop.

Bijgerechtenfestijn

Aardappelgratin, diverse ovenschotels, stoofperen, hazenpeper, jachtschotel… En zo kunnen we nog wel even doorgaan. In onze schappen vind je al deze overheerlijke bijgerechten kant-en-klaar. Zo hoef jij geen grote pan vol te maken en kun je meerdere heerlijke gerechtjes naast het hoofdgerecht opdienen. Heerlijk en bovendien hartstikke duurzaam.

Gekleurd groentefeestje

Hoe meer kleur, hoe gezonder de maaltijd. Ook tijdens de feestdagen is het belangrijk en ontzettend lekker om gezonde groenten te serveren. Wat dacht je van een gegrilde groentemix met onder meer paprika, aubergine, courgette, gegrilde pastinaak en verschillende kleuren peen? Een feestje op tafel, heerlijk van smaak en boordevol vitaminen!

Smullen van de kleinste gerechten

Ook voor de échte knabbelaars hebben wij een assortiment vol. Vind je het bijvoorbeeld heerlijk om de feestdagen te starten met een toastje, een nootje en olijfje? In samenwerking met De Bigondier hebben we allerlei lekkere borrelgerechten waaronder verschillende notenmixen, toastsalades, mini-paprika’s, snoeptomaatjes en heerlijke dips zoals heksenkaas en kerstsalsa. Heerlijk om de feestdagen mee af te dipp… ehh trappen!

Vitaminemandje voor wie er niet bij kan zijn

Wil je tijdens de feestdagen iemand een hart onder de riem steken omdat hij/zij ziek is, er helaas niet bij kan zijn of omdat je wil laten weten dat je aan hem/haar denkt? Onze fruitmanden bevatten niet alleen ontzettend veel vitaminen, ze zijn heerlijk en ontzettend gezellig opgemaakt. Leuk om te krijgen, maar nóg leuker om weg te geven!

Gezond gemak & coronaproof

Een lekker (en gezond) feestmaal op tafel zetten, maar liever je boodschapjes vanuit huis bestellen? Wij begrijpen als geen ander dat je in deze tijd graag afstand houdt en veilig winkelt. Daarom kan je ook eenvoudig je bestelling plaatsen via onze webshop. Zo heb jij veilig en snel je kerstboodschappen in huis.

De Groentemannen helpen jou om de lekkerste kerstgerechten op tafel te serveren. Ga voor smaak en kennis naar het juiste adres. En bezoek onze website online. Merry Christmas!

cross filter half-arrow menu-dropdown plus facebook instagram linkedin twitter youtube