De Groentemannen en De Bigondier laten je wekelijks proeven van hun gecombineerde passies

De Bigondier is dé wijn- en lifestyle retailer met een enorme liefde voor koken. Het hart van De Groentemannen klopt sneller voor verser, smaakvoller, gezonder en gevarieerder eten. Beide passies gaan Erwin Dragt, Jacco de Lange en Wout Timmerman nu combineren. Zo kan iedereen met de recepten en wijntips van De Bigondier en de ingrediënten van De Groentemannen wekelijks de allerbeste gerechten bereiden.


Recepten met gevarieerde inspiratie

Elke week biedt De Bigondier je gevarieerde inspiratie met een nieuw recept. Erwin: “Deze verschijnt iedere vrijdag op de websites van De Bigondier en De Groentemannen, maar eveneens op Zwartsluis Actueel en in het Zwartsluizer Reclameblad. Ook ligt het recept geprint klaar bij De Groentemannen.”

Groente en fruit voor verse ideeën 

Met het geprinte recept in je hand vind je bij De Groentemannen eenvoudig de benodigde verse ideeën voor het gerecht. “Je hoeft namelijk niet te zoeken naar de groenten en het fruit die op het lijstje staan, omdat we in de schappen opvallend aanduiden welke ingrediënten voor het recept nodig zijn”, legt Jacco uit.

Kokkerellen vol smaakvolle ingevingen

Dankzij het samengestelde recept is je boodschappenlijstje voor de overige ingrediënten ook al klaar. Die kun je elders bij jouw vertrouwde winkeladres(sen) snel inkopen. “Daarna is het tijd om in de keuken aan de slag te gaan”, stelt Wout. “Natuurlijk wensen we iedereen veel succes met het bereiden van onze smakelijke ingevingen.”

Genieten van gezonde creativiteit!

Lunch, diner of tussendoortje; tot welk gerecht de recepten van De Bigondier en de ingrediënten van De Groentemannen leiden, is iedere week weer een verrassing! “Maar een zekerheid bieden we je”, belooft Erwin. “Van de gezonde creativiteit ga je heerlijk genieten. Helemaal als je gebruik maakt van de passende wijn die we bij ieder recept aanbevelen en die De Groentemannen in hun winkel aanbieden.”

Nieuwsgierig geworden naar de recepten en wijntips? Bekijk dan alle recepten.

cross filter half-arrow menu-dropdown plus facebook instagram linkedin twitter youtube