De Groentemannen maken er een (soep)potje van!

De Groentemannen maken er een potje van. Een soeppot welteverstaan! We hebben namelijk afscheid genomen van de plastic soepverpakkingen. Onze vijf ambachtelijk bereide soepen zijn nu verkrijgbaar in glazen potten, in twee verschillende groottes. Duurzamer en langer houdbaar!


Deze potten - van 1 en 0,55 liter - laten wij speciaal op maat maken van gerecycled glas. “Na gebruik gooi je het in de glasbak, waarna het voor een derde ronde kan gaan”, legt Groenteman Jacco uit. “Een stuk duurzamer dan de plastic emmertjes die wij hiervoor gebruikten. Dat was ook één van de redenen waarom wij afscheid namen van het plastic.”

Langere houdbaarheid

De andere reden is een langere houdbaarheid van de soep. “Glas biedt ons de mogelijkheid om de soep, nadat we deze hebben gemaakt, nog eens 130 graden na te koken”, legt Jacco uit. “Zo krijgen we een supersteriel product, dat langer houdbaar is in de koeling en nog steeds dezelfde lekkere smaak en voedingsstoffen heeft als voorheen. Een win-winsituatie dus!”

Vijf verschillende soorten soep

Onze heerlijke soepen van eigen receptuur zijn overigens allesbehalve één pot nat! Je hebt momenteel de keuze uit een heerlijke Zwolse mosterdsoep, een smaakvolle bospaddenstoelensoep, een fijne groentesoep, een smeuïge tomatensoep en een erg lekkere aspergesoep. Ons aanbod wisselt regelmatig, aangepast aan de seizoensproducten van dat moment.

Breng daarom snel een bezoekje aan onze winkel of website en probeer ze alle vijf uit! Een 1 liter-pot kost 5,99 euro. Voor een 0,55 liter-pot betaal je 3,49 euro. Tot ziens bij De Groentemannen!

cross filter half-arrow menu-dropdown plus facebook instagram linkedin twitter youtube