De Groentemannen lusten ze rauw!

De Groentemannen lusten ze rauw! Vandaar dat wij onze groenten verwerken in de heerlijkste rauwkostsalades. Ook gezond én lekker eten, als tussendoortje of bij een maaltijd of barbecue? Ontdek in onze groentewinkel (en online) het brede assortiment aan zelfgemaakte rauwkostsalades, zowel vegetarisch als met vlees/vis!


Rauwkostsalades eet je het hele jaar door, maar zéker ook in de zomer. Ze passen uitstekend bij de bewuste en gezonde leefstijl die veel mensen nastreven. “We merken dat steeds meer mensen bewuster gaan eten”, vertelt Groenteman Wout. “Wij maken onze rauwkostsalades op yoghurtbasis, vol gezonde voedingstoffen, die in elk dieet passen. Daar komt bij dat de keuze bij ons groot is; voor elke smaak wat wils!”

Duurzame voedingskeuze

Wij verpakken onze rauwkostsalades in bakjes van 200 à 250 gram. Zo stel je eenvoudig de lekkerste combinaties samen. “Als je zelf verschillende rauwkostsalades wilt maken, kom je toch automatisch uit op grotere hoeveelheden”, legt Wout uit. “Doordat je bij ons in kleinere porties kan bestellen, hoef je achteraf minder weg te gooien. Dat is een mooie bijkomstigheid op het gebied van duurzaamheid.”

Duurzame en gezonde telers

Die gezonde en duurzame insteek is ook terug te zien bij de keuze voor onze lokale groentetelers. “Zo nemen wij onze tomaten af bij Van den Belt in IJsselmuiden”, vertelt Wout. “En onze komkommers komen van Kwekerij VAHL, eveneens in de Koekoekspolder. Beiden maken gebruik van aardwarmte om hun smaakvolle groenten te kweken, wat minder CO2-uitstoot betekent. Ze horen niet voor niets tot de top 10 van beste telers in Nederland.”

Vragen of suggesties?

Heb je vragen over onze zelfgemaakte rauwkostsalades? Schroom niet om ze te stellen! Op de etiketten staan alle ingrediënten en allergenen benoemd. Maar mocht je twijfelen: we geven je graag advies. Heb je een goede tip voor een nieuwe rauwkostsalade? Ook dat horen we graag! Meer weten of onze rauwkostsalades online bestellen? Kijk op deze pagina!

cross filter half-arrow menu-dropdown plus facebook instagram linkedin twitter youtube