Zomerfruit: geniet ervan zo lang het kan!

We zomeren nog lekker een paar weken door, hopelijk ook met zomers weer. Maar met het naderende einde van dit fijne seizoen, komt ook het moment dichterbij dat het zomerfruit uit onze schappen verdwijnt. Geniet daarom nú nog van onze heerlijke meloenen, kersen, (wilde) perziken, nectarines, pruimen, bessen en het andere zomerfruit!


Bij De Groentemannen gaan we voor een hoge kwaliteit van onze producten. Dat is ook de reden dat we op tijd stoppen met het aanbieden van zomerfruit.

Kersen op de taart

Helemaal achterin het seizoen komen de laatste meloenen van de velden en worden de laatste nectarines, perziken en kersen van de bomen geplukt. “Uit ervaring weten we dat de smaak van deze batch zomerfruit vaak niet meer optimaal is”, legt Groenteman Wout uit. “We proberen natuurlijk zo lang mogelijk door te gaan met het vinden van de spreekwoordelijke ‘kersen op de taart’. Daarvoor onderhouden we ook nauw contact met onze leveranciers. Maar als we de smaakkwaliteit niet meer kunnen garanderen, is dat voor ons het teken om het zomerfruitseizoen te eindigen.”

Gezond én boordevol smaak!

Maar zo ver is het nog niet! Geniet daarom zo lang het nog kan van ons overheerlijke en gezonde zomerfruit, boordevol vitaminen en smaak. Nog een tip: bewaar zomerfruit niet te lang, de smaak is het beste in de eerste dagen na aankoop. Eet smakelijk!

cross filter half-arrow menu-dropdown plus facebook instagram linkedin twitter youtube