Het is weer tijd voor winterse kost!

We maken ons weer klaar voor de koudere maanden. Niet alleen de temperatuur verandert daardoor, dat geldt ook voor ons eetpatroon. Zo is het weer tijd voor stevige winterkost! Gerechten als boerenkool, hutspot, erwtensoep en de welbekende avg’tjes komen weer op tafel. Ook in onze winkel zijn we natuurlijk helemaal klaar om jou de heerlijke herfst- en wintergerechten te bieden!


Op pad voor paddenstoelen

Champignons, kastanjechampignons, eekhoorntjesbrood, shiitake, oesterzwammen… Het is weer paddenstoelentijd! “Vooral de gewone champignons en kastanjechampignons vliegen over de toonbank in deze tijd”, vertelt Jacco. “Je kan ze dan ook in ontzettend veel gerechten bereiden en eindeloos blijven variëren” vult Wout hem aan. De Groentemannen hebben een uitgebreid assortiment! Betreed jij binnenkort ook het pad naar de paddenstoelen bij ons?

Stamppotten

Hmmmm, een goed bereide stamppot! Wij Hollanders houden er allemaal van. Daarom vind je bij ons in de winkel de welbekende ingrediënten voor alle klassieke stamppotten. Maar wist je dat de mogelijkheden voor een overheerlijke stamppot veel verder reiken dan de welbekende klassiekers? Wat dacht je van ingrediënten als pompoen en zoete aardappel? Probeer eens iets anders uit voor een verrassende smaakbeleving!

Soep(potje) in november!

Ook in november staan de schappen weer vol met onze heerlijke soepjes van eigen receptuur. Momenteel hebben wij de Zwolse mosterdsoep, een smaakvolle bospaddenstoelensoep, stevige tomatensoep, verse bonensoep, eigengemaakte erwtensoep en groentesoep van oma’s recept in ons assortiment! De soep(potten) zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten. Zo is jouw aankoop duurzamer en langer houdbaar!

Toffe stoofperen en -appels

Stoofperen, die kennen we wel! Heerlijk zacht en vol van smaak. Stoofappels zijn voor veel mensen dan weer minder bekend terrein. Je gebruikt ze in typische herfstrecepten, zoals bijvoorbeeld hete bliksem. Een heerlijk recept waarin onze appels smaakbepalend zijn. Je vindt ze in het schap bij onze overheerlijk toffe stoofperen.

Gezond gemak

Onze kant-en-klare maaltijden zijn niet alleen lekker, ze zitten ook boordevol vitamines. De gerechten zijn aangepast naar de tijd van het jaar: verschillende stamppotten, pasta’s, heerlijke soepjes en natuurlijk onze Groentemannen specials! Ook wanneer je dagelijks druk bent, kun je lekker, gezond en gevarieerd blijven eten! Kijk hier voor al onze maaltijden: https://degroentemannen.versbesteld.nl

Pak je vitamine-boost

Buiten is het kouder, de zon schijnt minder, dus we hebben meer vitamines nodig! Maar waar vind je de juiste vitamine? Citrusvruchten bevatten ontzettend veel vitamine C en dat is precies de vitamine die we in deze tijd tekortkomen! Dit vind je onder andere in handsinaasappels, mandarijnen en citroenen. Heerlijk zoet en lekker fris!

Meer weten over al onze herfstrecepten en ingrediënten? Bezoek onze winkel en wij helpen je graag! Of kijk op https://degroentemannen.versbesteld.nl voor al onze maaltijden!

cross filter half-arrow menu-dropdown plus facebook instagram linkedin twitter youtube